Dobro došli

Auto kuća Gašperov prisutna je na tržištu više od tri desetljeća i jedan je od najvećih distributera vozila u Dalmaciji. Danas brend Gašperov objedinjuje prodajnu i servisnu mrežu Renault, Dacia i Kia vozila, te rabljena vozila pod nazivom Gašperov automobili.

1989. godine u Šibeniku, Joso Gašperov osniva obrt Gašperov koji vrlo brzo postaje ovlašteni serviser za Renault vozila. Kvalitetan i uhodan obrt razvio se u respektabilnu tvrtku, te već dvije godine kasnije osniva se Auto kuću Gašperov. Prva poslovnica izgrađena je u Šibeniku. Poslovna zgrada s prodajnim salonom, servisnom radionicom i skladištem te limarijom i lakirnicom. Od samih početaka posebna se pažnja posvećivala kvaliteti poslovanja i zadovoljstvu kupca, što i danas predstavlja glavni moto i smjer poslovne politike firme.

Devedesetih godina prošlog stoljeća Auto kuća Gašperov postaje svijetla točka u privredi ratom okovanog Šibenika. Izniman trud zaposlenika rezultirao je  uspješnim rastom i razvojem, te se u rujnu 2004. godine posao širi i na splitsko područje. Otvara se poslovni centar AK Gašperov, ujedno i najveći prodajni centar Renault i Dacia vozila u Dalmaciji. Na prostoru od preko 3.000 metara kvadratnih smješteni su prodajni salon, uredi, prostrana servisna radionica te veliko skladište rezervnih dijelova.

U svibnju 2014. otvara se i treći prodajni salon, nadomak Zagreba, u Hrvatskom Leskovcu. Moderni salon za prodaju rabljenih vozila pod nazivom Gašperov Automobili. To je ujedno i početak novog projekta – organizirane prodaje rabljenih vozila na više lokacija – Split, Šibenik i Zagreb. Ponuda rabljenih vozila sadrži širok izbor modela i marki vozila. Zadovoljstvo kupaca uvijek je na prvome mjestu pa se tako u ponudi Gašperov Automobila mogu pronaći samo redovito održavana vozila s provjerenim kilometražama, a svako vozilo dolazi i s jednogodišnjim jamstvom.

Kvaliteta poslovanja i kontinuirani uspješni rast i razvoj nastavio se i dalje, stoga 2022. dolazi do zaokreta u multibrand koncept poslovanja. U travnju 2022. godine Gašperov otvara novi moderni salon i postaje ovlašteni distributer Kia vozila. Danas firma broji četiri prodajne lokacije, više renomiranih brendova i preko pedeset zaposlenika. Kontinuirano ulaganje u zaposlenike, školovanje zaposlenika u edukacijskim centrima, stručnost i motiviranost zaposlenika u prodaji i postprodaji, te kvaliteta i zadovoljstvo kupaca kao glavno mjerilo uspješnosti, svrstali su Gašperov u prepoznatljiv i visoko pozicionirani brend za distribuciju vozila na teritoriju RH.
 

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više